Gjerpen HK Skien-Vipers Kristiansand (Våg Elite), Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale – Vipers

Gjerpen HK Skien-Vipers Kristiansand (Våg Elite), Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale

Etter den tøffe bortekampen i Russland forrige helg er det en mye kortere tur som venter Vipers-jentene onsdag kveld. Turen fra Kristiansand til Skien, der Gjerpen står på motsatt banehalvdel, må sies å være enklere enn en tur til Rostov.

Malin Aune og resten av Vipers-jentene er klare for ny kamp i Rema 1000-ligaen. Foto: Terje Refsnes

Gjerpen har slitt litt denne sesongen. Tre fattige seiere på femten forsøk gjør at Telemarkslaget står med seks poeng så langt i Rema 1000-ligaen. Det gir en 11. plass så langt, med tre poeng opp til Sola som innehar kvalik-plassen.

I hjemlig serie er Vipers, som kjent, ubeseiret. På tross av dette har Ole Gustav Gjekstad vært kritisk etter de siste kampene. Gjekstad har vært svært misfornøyd med forsvarsspillet mot antatt svakere lag. Det er nok heller tvilsomt om han har fått gjort så mye med det, da det er tett mellom kampene og få muligheter til å drille nye systemer.

På skadefronten er det få endringer å melde om før turen til Skien. Det betyr at Vipers fortsatt mangler flere nøkkelspillere. Blant annet Emilie Hegh Arntzen, Linn Jørum Sulland og Katrine Lunde som alle er ute på ubestemt tid.

Kampen mot Gjerpen har avkast klokken 18.00, og du ser den hos Harvey’s og på www.direktesport.no.

PS: Vi minner om Champions League-kampen mot CSM Bucuresti lørdag 8.2. Sikre deg dine billetter ved å klikke på bildet under.