Grane Arendal-Vipers Kristiansand (Våg Elite), NM Senior Kvinner > Forhåndsomtale – Vipers

Grane Arendal-Vipers Kristiansand (Våg Elite), NM Senior Kvinner > Forhåndsomtale

Endelig er det duket for Vipers-kamp igjen. Jentene tar turen til Arendal for å møte Grane Arendal i NMs tredje runde. Som NM-vinner fire ganger på rad er det naturligvis et mål for Vipers-jentene å ta sin femte strake NM-tittel.

Etter Champions League-triumfen i mai har det vært store utskiftninger. Emilie Hegh Arntzen, Malin Aune, Linn Sulland, Carolina Morais, June Andenæs, Jeanett Kristiansen, og Henny Reistad har alle forlatt klubben av forskjellige grunner.

Ana Debelic viste gode takter i Skjærgårdslekene.
Foto: Terje Refsnes

Det har selvfølgelig kommet inn spillere for å erstatte disse. Nerea Pena, Ana Debelic, Marketa Jerabkova, Bella Gulldén, og Tuva Høve har alle inntatt Kristiansand og Vipers Kristiansand i løpet av sommeren. Det blir virkelig spennende å se hvordan Ole Gustav Gjekstad inkorporerer de nye spillerne i Vipers’ systemer.

Sesongoppkjøringen har pågått noen uker nå, og i Skjærgårdslekene tidligere i august viste Vipers fin håndball. Larvik, Byåsen, Molde og Storhamar ble alle feid av banen. Ole Gustav Gjekstad skulle nok gjerne hatt mer tid med spillerne som deltok i OL, men håndballsesongen er hektisk og tettpakket.

Tuva Høve er en av nysigneringene før denne sesongen.
Foto: Terje Refsnes

Grane Arendal spiller i 1. divisjon. I fjorårets innkortede serie endte laget på en 8. plass etter å ha vunnet fire av sine 10 kamper. I løpet av sommeren har de mistet to av sine viktigste spillere. Fanny Skindlo har tatt turen til Tertnes, mens Anna Clara Fjellheim skal spille for Gjerpen kommende sesong.

Kampen som du ser på handballtv.com klokken 19.00 onsdag 25.08.