Molde Elite-Vipers Kristiansand (Våg Elite), Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale – Vipers

Molde Elite-Vipers Kristiansand (Våg Elite), Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale

Etter nedturen i Kroatia tar Vipers-jentene turen til Molde for en ny bortekamp. Denne gangen i Rema 1000-ligaen mot Molde HK. Vertene har fått en god start med fire seire på seks kamper og ligger på en sterk fjerdeplass så langt. Molde-jentene overbeviste stort i forrige kamp i Rema 1000-ligaen, da de på bortebane slo Gjerpen med kalassifrene 31-18.

Før denne sesongen har Molde forsterket seg med Mari Molid fra Larvik. Molid har virkelig funnet seg til rette i rosenes by, og er lagets toppscorer så langt denne sesongen. I tillegg til Molid har Molde sterke spillere i Obaidli-søstrene, samt kantspilleren Hege Løken, som er den neste på toppscorerlista etter Molid.

Etter en frustrerende kamp i Kroatia er Heidi Løke og resten av Vipers-jentene klare for nye oppgaver.

Vipers er, som kjent, ubeseiret i hjemlig liga, men årets første tap kom i Champions League-kampen mot Podravka i Kroatia i helgen. Ole Gustav Gjekstad var langt fra fornøyd med det Vipers viste i Koprivnica. Spesielt duellspillet og skuddene fra bak i banen trakk Gjekstad frem som punkter Vipers måtte bli bedre på.

Å spille borte mot Molde er naturligvis en helt annen oppgave enn å spille bortekamp i Champions League, og det blir spennende å se hvordan Vipers-jentene løser den. Kampen i Molde Arena har avkast klokken 19.15, og kan sees på TV2 Sport2.