Molde Elite-Vipers Kristiansand (Våg Elite), NM Senior Kvinner 2021 > Forhåndsomtale – Vipers

Molde Elite-Vipers Kristiansand (Våg Elite), NM Senior Kvinner 2021 > Forhåndsomtale

Etter en liten pause ettersom helgens Champions League-kamp ble utsatt er endelig Vipers-jentene tilbake i aksjon onsdag kveld. De tar turen til Molde for å spille om en billett i cupens semifinale. Etter tre NM-gull på rad er det noe Vipers-jentene virkelig ønsker seg.

Da Champions League-kampen mot Rostov-Don ble avlyst gav Ole Gustav Gjekstad jentene en sjelden frihelg. Den håper vi de har utnyttet godt, og at det er klare for en tøff kamp i Rosenes By.

Molde fikk ny hovedtrener før denne sesongen. Tor Odvar Moen returnerte fra et lengre utenlandsopphold, og har fått jobben med å ta Molde et steg videre fra jobben Helle Thomsen gjorde. 

Vipers’ jakt mot et nytt NM-gull fortsetter i Molde onsdag kveld. Foto: Terje Refsnes.

Starten på Moens tid i Molde har vært omtrent som forventet. Tapet mot Sola i den andre seriekampen var nok ikke helt etter planen, men siden da har pila pekt oppover sett bort fra tremålstapet mot Storhamar etter å ha ledet store deler av kampen. Akkurat det var nok litt surt, men Storhamar var tross alt favoritter i den kampen.

For vår egen del er det mer eller mindre status quo siden forrige kamp. Vi er fortsatt ubeseiret i alle turneringer, og laget ser bedre og bedre ut for hver kamp som spilles. Nå går vi inn i en tøff periode med syv kamper de neste tre og en halv ukene før EM-pausen i desember, og det blir nødvendig å disponere troppen riktig for å få med seg best mulig resultater fra alle kampene.

Kampen mot Molde ser du på https://handballtv.com/kamp/120466/ og hos vår partner Harvey’s i Kristiansand.