Randesund-Vipers Kristiansand (Våg Elite), NM Senior Kvinner 2021 > Forhåndsomtale – Vipers

Randesund-Vipers Kristiansand (Våg Elite), NM Senior Kvinner 2021 > Forhåndsomtale

Etter tre NM-gull på rad starter Vipers jakten på et fjerde gull i Sukkevann Idrettshall mot Randesund. Årets definitive høydepunkt for vertene fra andre sida av Varoddbrua, og kanskje en potensiell snubletråd for seiersvante Vipers-jenter?

Randesund rykket opp til 1. Divisjon før denne sesongen, og de nyopprykkede har fått det tøft i åpningen. Tap borte for Gjerpen, som rykket ned fra Rema 1000-ligaen forrige sesong, og for Bærum Topphåndball i Sukkevann gir null poeng etter to kamper. 

Hjemmelaget har mange kjenninger for folk som har fulgt med Vipers i noen år. Vi kan blant annet nevne Rosenvold-tvillingene, Kristine Hårtveit Thomassen, og Ingrid Vehusheia som fikk noen innhopp for Ole Gustav Gjekstad så sent som forrige sesong.

Veien mot nye feiringer i Oslo Spektrum starter i Sukkevann Idrettshall mot Randesund. Foto: Terje Refsnes.

Vipers reiser over brua med en tilnærmet skadefri tropp, så Ole Gustav Gjekstad har muligheten til å velge og vrake blant mange gode spillere. Det gir kanskje Gjekstad sjansen til å gi et par spillere en velfortjent pause før turen går til Tyskland for Champions League-oppgjøret mot Bietigheim til helga.

Cupkampen mot Randesund ser du på fvn.no fra klokken 19.00 onsdag kveld.