Team Esbjerg-Vipers Kristiansand (Våg Elite), Europacup Kvinner 1920 > Forhåndsomtale – Vipers

Team Esbjerg-Vipers Kristiansand (Våg Elite), Europacup Kvinner 1920 > Forhåndsomtale

Etter en trøblete hovedrunde, der Vipers står med tre tap på tre kamper, venter Team Esbjerg i Danmark denne helga. Et nytt tap der vil mest sannsynlig være kroken på døra med tanke på videre avansement i Champions League.

Med tre kamper igjen i hovedrunden ligger Vipers, med sine 5 poeng, på en 5. plass. CSM Bucuresti ligger på plassen foran. Det rumenske laget har samlet sammen 7 poeng så langt etter å ha slått både Vipers og Metz i hovedrunden.

Etter seieren i Aquarama har Team Esbjerg spilt seks kamper. Det har endt med tre seire, to uavgjorte, og et overraskende tap mot Horsens HE. Tapet mot Horsens veies kanskje opp av den råsterke hjemmeseieren over Viborg, som mest sannsynlig sikret 1. plassen i grunnserien.

For vår egen del har vi fortsatt den gode formen i hjemlig serie. Seirene over Molde og Byåsen gir Vipers-jentene muligheten til å sikre seriegullet når Storhamar kommer på besøk i Aquarama førstkommende onsdag.

Malin Aune har pådratt seg et brudd i en finger og er satt ut av spill i noen uker.

Skadesituasjonen i Vipers vil ingen ende ta. Selv om Heidi Løke returnerte fra sin skade mot Molde endte en ny spiller opp på behandlingsbordet. Malin Aune pådro seg et fingerbrudd og blir ute de nærmeste ukene.

Tilbake står en spillertropp som har spilt utrolig mange kamper, og som har prestert langt over forventet med den belastningen som har vært. Nå krysser vi alt vi har for et godt resultat i Danmark, og at alle spillerne kommer hjem like friske og raske.

Kampen har avkast 16.50 og kan sees enten hos vår samarbeidspartner Harveys i Kristiansand, eller på Viasat4/Viaplay.

PS: Billettene til seriefinalen mot Storhamar og Champions League-kampen mot Rostov-Don forsvinner fort. Vi anbefaler at du sikrer deg dine plasser til begge kampene allerede i dag. Klikk på bildet under for å kjøpe din favorittplass i Aquarama!