Tertnes Håndball Elite-Vipers Kristiansand (Våg Elite), Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale – Vipers

Tertnes Håndball Elite-Vipers Kristiansand (Våg Elite), Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale

Etter tretten seriekamper er Vipers fortsatt ubeseiret. Nå står en tøff kamp i Bergen for tur, når Tertnes står på motsatt banehalvdel i Haukelandshallen onsdag kveld. De rosakledte har vist fin form etter vinterpausen, og kommer til kampen etter en nimålsseier over Follo.

Også Tertnes har vist fin form i 2020. Tre seire på tre mulige er absolutt godkjent fra Bergenslaget, og det betyr at de ligger på en flott fjerdeplass i serien. Opp til Byåsen som ligger på andreplass skiller det kun to poeng.

I 2018/19-sesongen endte Tertnes på en tredjeplass i serien. Kun to poeng bak Storhamar på andreplass, det gjorde at de kvalifiserte seg for EHF-Cupen denne sesongen. Der ble SCM Craiova slått ut. I den siste kvalifiseringsrunden var det nettopp Storhamar som sto på motsatt banehalvdel. I de to kampene viste Hamar-laget stor klasse, og ble noen nummer for store. Det betyr at Tertnes kun har serien å tenke på i vår.

Vilde Jonassen og resten av Vipers-jentene får forhåpentligvis med å juble for onsdag kveld.

Borte mot Tertnes har det vært jevne kamper de siste sesongene. Forrige sesong ble det en knepen tomålsseier for Vipers-jentene, mens det sesongen før ble et ettmålstap. Tertnes er kjent for å gjøre det vanskelig for motstanderne sine, og denne gangen kan man forvente det samme fra blåtrøyene. Det blir absolutt ingen enkel oppgave i Bergen, men Vipers-jentene er naturligvis favoritter til å ta med seg poengene hjem igjen til Kristiansand.

Kampen kan du se hos Harveys i Kristiansand, og på Direktesport.no. Avkast er 18.30.

PS: Vi minner om hjemmekampen mot Team Esbjerg førstkommende lørdag. Det er kun noen få billetter igjen. For å sikre deg din billett kan du klikke på bildet under!