Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Byåsen Elite, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale – Vipers

Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Byåsen Elite, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale

Forhåndsartikkel

Etter to bortekamper på rad er det endelig dags for ny hjemmekamp. Byåsen tar turen fra Trondheim til Aquarama for å prøve seg mot Vipers-jentene. Forrige sesongs kamper endte med to komfortable seire til Vipers. Først 28-20 hjemme i Aquarama, også en sterk 18-32 seier i Trondheim.

Denne sesongen har Byåsen startet seriespillet på en bra måte. Seks kamper og et tap, borte mot Fana, er veldig bra for laget som endte 2018/19 sesongen på en 6. plass, og som røk ut i kvartfinalen i sluttspillet.

Får Emilie Hegh Arntzen og resten av Vipers-jentene mer å juble for mot Byåsen?

Ida Alstad er nok den spilleren flest drar kjensel på når Byåsen gjester Aquarama. Alstad var fast inventar på Norges landslag frem til 2016, og står bokført med 143 kamper med flagget på brystet. Denne sesongen er Alstad Byåsens toppscorer med sine 33 seriemål. I tillegg til Alstad blir det et hyggelig gjensyn med Annick Lipman som spilte for Vipers frem til 2017.

Vipers kommer fra to sterke borteseiere. For en uke siden ble Fredrikstad feid av banen i cupens kvartfinale, før Storhamar led samme skjebne i helgas seriekamp. Nå troner Kristiansandsjentene øverst på tabellen, hele fire poeng foran neste lag, som er nettopp Storhamar.

Om ikke du har mulighet til å se kampen i Aquarama, så sendes den live på direktesport.no.

NB: Fra og med denne kampen er kioskene i Aquarama kontantløse. Det vil si at du kun får betalt med bankkort og med Vipps! Ingen kontanter tas imot.