Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Byåsen Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale – Vipers

Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Byåsen Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale

Tapet for Györ i midtuka var naturligvis langt fra det Vipers-jentene hadde ønsket seg, men heldigvis kommer sjansene tett som hagl om dagen, og allerede onsdag kveld gjester Byåsen Kristiansand og Aquarama.

Trønderne, som har en rikholdig og suksessrik historie, har fått en trøblete start på sesongen.Tre tap på tre kamper er uvant kost for Atle Oliver Johansen og jentene hans, og ikke minst for publikummet i trønderhovedstaden. 

Før denne sesongen har det vært få endringer i stallen. Kun to spillere har forlatt klubben (Melanie Bak og Anna Kallestad), mens Ida Marie Kallhovd (Fredrikstad) er den eneste spilleren som har ankommet de rødkledde. I tillegg har blant annet Ida Alstad returnert fra en alvorlig kneskade.

Ragnhild Valle Dahl har vist flott form innledningsvis i sesongen.
Foto: Terje Refsnes

Dessverre for både henne og Byåsen er Julie Bøe Jacobsen fortsatt ute med en kneskade. Byåsens playmaker pådro seg en korsbåndskade halvveis i forrige sesong, og er fortsatt ikke spilleklar. Vi ønsker Bøe Jacobsen tilbake så fort som mulig.

For Vipers’ del er det lite nytt å melde. Ole Gustav Gjekstad fortsetter arbeidet med å innlemme de nye spillerne i lagets planer og systemer, men sånt tar tid. Spesielt med de åtte bakspillerne Vipers nå innehar er det mange kombinasjoner og relasjoner som skal testes og bygges.

Kampen mot Byåsen har avkast klokken 18.00, og dersom du ikke har billett til Aquarama kan den sees på Direktesport.no.