Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Fana, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale – Vipers

Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Fana, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale

Etter lørdagens Champions League-tap mot Team Esbjerg skal Vipers-jentene opp igjen på hesten med en gang. Allerede onsdag kommer Fana på besøk i Aquarama og de rosakledte får muligheten til å forlenge seiersrekken sin i hjemlig serie.

Mot Team Esbjerg lugget det litt for Vipers både i angrep og i forsvar. Selv om Marta Tomac, Ragnhild Valle Dahl og flere andre viste seg frem ble det for smått mot de danske mesterne. Selv om Fana er en enklere motstander enn Team Esbjerg, er det ikke noe man kan ta lett på.

Ragnhild Valle Dahl viste flott form mot Team Esbjerg i helga.

Fana ligger på en åttende plass så langt. Anført av deres toppscorer Christine Karlsen Alver har Bergenslaget definitivt levert til mer enn godkjent så langt i Rema 1000-ligaen. I høstoppgjøret vant Vipers til slutt med 10 mål etter at Fana holdt godt følge frem til pause, da differansen kun var på tre mål.

Nå handler det om å mobilisere på nytt og vise at et tap ikke ødelegger den gode formen Vipers-jentene har vist de siste uke. Billetter til kampen kjøper du på https://viperskristiansand.ticketco.events/no/nb/e/vipers_kristiansand__fana5, og vi anbefaler at du gjør det snarest mulig!