Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Follo HK Damer, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale – Vipers

Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Follo HK Damer, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale

Endelig er det kamp hjemmekamp igjen! Etter en lang pause inntar Vipers-jentene parketten i Aquarama når Follo kommer på besøk onsdag kveld. Med NM-gullet i boks, avansementet i Champions League sikret, er målet å forbli ubeseiret i Rema 1000-ligaen etter at Follo har gjort sitt beste.

De tre kampene i Oslo rundt nyttår gav seier over Storhamar i cupfinalen og to trygge seire i seriekampene over Aker og Oppsal. Ole Gustav Gjekstad sa seg fornøyd med resultatene i de kampene, men han fortalte Vipers.no at laget hadde trent lite sammen de siste ukene. Gjekstad sa at målet fremover nå var å bli litt bedre for hver eneste kamp, og spesielt på tempoet både i angrep og i forsvar.

Marta Tomac viste seg virkelig frem i høstens oppgjør mot Follo.

Follo var nyopprykket før denne sesongen. I bortekampen i september var Vipers-jentene i toppform og de gav seg ikke før differansen var på 14 mål, med sluttresultatet 18-33. I den kampen leverte både Ragnhild Valle Dahl og Marta Tomac seks mål hver, samt at Andrea Austmo Pedersen i målet som hadde en redningsprosent på godt over 50. For Follo var det målvakt Catharina Fiskerstrand Broch som ble kåret til banens beste, samt at både Maren Tefrum og Sara Møller satt fem baller hver i målet.

I Rema 1000-ligaen har Follo slitt voldsomt. Tre poeng, etter en seier og en uavgjort, er fasit så langt. Det betyr at de rødkledde ligger sist, a poeng med Sola, tre poeng bak Gjerpen som ligger på kvalikplassen.

Kampen i Aquarama har avkast klokken 18.30 og billetter fås kjøpt på Ticketco.

PS: I pausen blir det