Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Fredrikstad Bkl., Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale – Vipers

Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Fredrikstad Bkl., Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale

Etter suksessen i Ungarn i helga trengs det enda en kjapp omstilling for Vipers-jentene. Fredrikstad tar turen til Aquarama for den siste seriekampen i 2019. Etter å ha vunnet alle de ni seriekampene så langt denne sesongen, er det et Vipers-lag som gjerne vil gå til mesterskapspausen med full pott og en ledelse på fire poeng ned til Storhamar på andreplass.

Lynvingen Vilde Jonassen håper hun får mer å juble for mot Fredrikstad.

Mot FTC gjorde Vipers en av sine aller beste kamper denne sesongen. Hele laget sto frem når det virkelig gjaldt, og sikret plassen i mellomrunden. Inn i mellomrunden tar Vipers-jentene med seg fem poeng, noe som gir et godt utgangspunkt når kvartfinaleplassen skal sikres til våren.

Vipers.no tok en prat med Vilde Jonassen før kampen:

Det er siste seriekamp for i år, og vi vil selvfølgelig avslutte med en seier og sørge for at alle poengene blir igjen i Kristiansand. Fredrikstad er et dyktig lag med gode skyttere. Det blir utrolig viktig at vi forsetter det tøffe forsvaret som mot FTC, og at vi klarer å stå like bra imot. Når forsvaret sitter får vi mulighet til å kjøre tempo i overgangene, og jeg får forhåpentligvis mulighet til å sette inn noen kontringsmål.
Jeg håper også at så mange som mulig stiller opp i Aquarama til det som er årets siste seriekamp, og at det blir skikkelig god stemning.

Fredrikstad er et lag de rosakledde har hatt god kontroll på i de siste møtene. De siste fem kampene mot laget fra Østfold har endt med seier. Lagene møttes senest i kvartfinalen i NM for en snau måned siden, og da ble stillingen 27-34 i Kongstenhallen i Fredrikstad.

 Kampen har avkast 18.30, og billetter sikrer du deg ved å klikke på banneret under.