Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Larvik, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale – Vipers

Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Larvik, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale

Kampen i Danmark i helga tæret på nervene til både den ene og den andre, og i etterkant må man vel si seg fornøyd med det ene poenget vi tok med oss på danskebåten hjem igjen. Nå venter nye oppgaver i hjemlig serie når Larvik kommer på besøk i Aquarama onsdag kveld.

Den gamle storheten fra Vestfold er tilbake i det gode selskap etter å ha vært en tur nede i divisjonssystemet. Etter seks kamper står Larvik med null poeng. Gjestene våre har spilt mange jevne kamper, men har ikke klart å tippe de i eget favør. Firemålstapet mot Storhamar tidlig i sesong beviser at de på gode dager kan hamle opp med nesten hvem som helst.

I Vipers har vi flere spillere som har vært innom i Larvik. Både Nora Mørk, Linn Jørum Sulland, June Andenæs, Jeanett Egebakken Kristiansen og Heidi Løke har alle spilt for Vestfoldlaget.

June Andenæs skal møte gamleklubben onsdag kveld. Foto: Terje Refsnes.

Uavgjortkampen mot Esbjerg i helga var første gang denne sesongen Vipers gikk av banen uten å ha beseiret motstanderen. I Rema 1000-ligaen har det vært 6 strake seire, og vi topper tabellen med lik poengsum som Storhamar på plassen bak, og Sola på tredjeplass (dog med to kamper mer spilt).

Kampen mot Larvik er ikke utsolgt, og du kan få tak i en av de aller siste billettene ved å klikke på linken under. Dersom du ikke kan møte i Aquarama vises kampen på direktesport.no, og har avkast klokken 18.30