Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Molde Elite, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale – Vipers

Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Molde Elite, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale

Med fem kamper igjen av grunnserien kommer Vipers stadig nærmere å sikre seriemesterskapet. Før kampen mot Molde søndag kveld er avstanden ned til Storhamar på andreplass seks poeng. Kampen mot Molde er starten på noen vanskelige oppgjør i Rema 1000-ligaen.

Etter at Molde har besøkt Aquarama tar vi turen til Trondheim for å møte Byåsen, før Storhamar gjester Kristiansand den 26.02. Når de kampene er spilt vil mye være avgjort med tanke på hvem som blir seriemester 2019/20.

Vilde Jonassen og resten av Vipers-jentene er klare for mer jubel når Molde kommerp å besøk i Aquarama.

Molde kommer til Kristiansand etter å ha vist strålende form siden landslagspausen. Fem seire strake seire gir en fjerdeplass på tabellen så langt. Nettopp en fjerdeplass var det trener Helle Thomsen tippet før sesongen startet, selv om flere andre plasserte Romsdalslaget på den siste medaljeplassen.

For vår egen del er formen i den hjemlige serien upåklagelig. Vi er fortsatt ubeseiret, og kommer til kampen etter å ha slått Sola i midtuka. Til Sola-kampen hadde Ole Gustav Gjekstad kun 11 spillere disponible, etter at både Heidi Løke og Hanna Yttereng pådro seg skader den siste uka.

Før kampen mot Molde tok Vipers.no en kort prat med sjefen:

Vi satser på å være like konsentrerte og på som vi var mot Molde sist, og forhåpentligvis ta et steg til mot seriegull. I kampen mot Sola på onsdag spilte vi en god omgang, , men vi må spille to gode omganger dersom vi skal slå Molde. De har fem strake seire og er i god form. Også betyr det mye for oss at Heidi Løke er tilbake etter hjernerystelsen hun pådro seg i Russland.

Nå satser vi på en ny seier i Aquarama, og om du vil være med å støtte jentene kan du kjøpe billetter ved å klikke på bildet under.