Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Molde Elite, NM Senior Kvinner 1920 > Forhåndsomtale – Vipers

Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Molde Elite, NM Senior Kvinner 1920 > Forhåndsomtale


Det er nå det gjelder. Hjemmekamper i Aquarama er alltid spesielt. Men når det er en semifinale i NM, der en mulighet til å spille om et NM-gull, er det som venter vinneren blir det ekstra spesielt.

Etter helgas tap i Frankrike er det et Vipers-lag på jakt etter en opptur som tar imot Molde HK. I seriekampen for en snau måned siden gjorde jentene i rosa kort prosess med Molde-jentene. En trygg nimålsseier, og to poeng med hjem til Kristiansand, ble resultatet i Molde.

I bortekampen mot Molde var det flere av jentene våre som viste seg frem. For ei jente ble det et av de første gjennombruddene i den rosa drakta. Ragnhild Valle Dahl reiste til hjemlige trakter for å spille mot gamle lagvenninner, men storskytteren viste absolutt ingen nåde. Valle Dahl ga seg ikke før hun hadde satt fem baller i Molde-buret.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er RagnhildHero-1024x683.jpg
Ragnhild Valle Dahl har virkelig funnet seg til rette i Vipers-trøya de siste ukene.

For bortelaget i onsdagens kamp var Anniken Obaidli den store spilleren. Obaidli, som har vært ekstremt skadeplaget de siste årene, har virkelig funnet tilbake til toppnivået sitt. 42 seriemål har blitt fulgt opp med 21 mål i cupen. Det gjør Obaidli til toppscorer i begge turneringer for Molde.

Nå er det på tide å finne veien til Aquarama. Kampen har avkast klokken 18.30, og billetter kjøper du ved å klikke på banneret under.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er default_file-1572514089.jpeg