Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Oppsal, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale – Vipers

I Fredrikstad på torsdag var det et Vipers som i perioder trøblet mot et hardtarbeidende og godt hjemmelag. Men en flott sluttspurt gav en solid 10-målsseier da sluttsignalet gikk i Kongstenhallen. Ole Gustav Gjekstad sa i etterkant av kampen at Vipers fortsatt hadde mye å jobbe med for å komme opp på det forventede nivået. Neste steg på veien er Oppsal, når de kommer på besøk i Aquarama søndag kveld.

Sunniva Næs Andersen var Vipers toppscorer mot Fredrikstad i serieåpningen.

Mot Fredrikstad var det to av Vipers’ kantspillere som sto for flesteparten av målene. Sunniva Næs Andersen og Jana Knedlikova noterte seg for 13 av Vipers’ 33 scoringer med henholdsvis syv og seks scoringer hver. I tillegg til kantspillerne var det Bella Gulldén (6) som scoret flest mål. I motsatt ende av banen var det Evelina Eriksson som sto i mål mesteparten av kampen, og hun står med 11 redninger i den offisielle statistikken.

Oppsal serieåpnet hjemme i Oppsal Arena mot én av medaljekandidatene i Rema 1000-ligaen, Molde. 30-36 er nok et resultat Oppsal og trener Stian Bjermeland ok fornøyd med. Ikke uventet var det Nora Løken (8) og Tiril Spæren (6) som scoret flest mål. Ekstra interessant, sett med Vipers-øyne, var det å se at både Camilla Hennig-Olsen og Kristine Hårtveit Thomassen gjorde ligadebuten sin for Oslo-klubben.

Kampen søndag ettermiddag blir første gang Kristiansandspublikummet får se Vipers-jentene i aksjon etter Champions League-triumfen i mai, og det blir første mulighet til å se nyervervelsene i levende live for store deler av Vipersfansen.

På grunn av Covid19-pandemien kan ikke Aquarama være fullstappet i morgen, og det er kun partnere og sesongkortinnehavere som får være tilstede. Vi håper naturligvis at vi kan åpne for alle så snart som mulig.

Kampen mot Oppsal ser du i Aquarama klokken 18.00, hos vår partner Harvey’s i Kristiansand, eller på www.direktesport.no