Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Rælingen, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale – Vipers

Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Rælingen, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale

Med kun få kamper igjen før EM-pausen kommer Rælingen på besøk i Aquarama. Det nyopprykkede laget har slitt litt i høstsesongen, og ligger foreløpig på kvalifiseringsplass etter å ha tatt to poeng på sine syv første kamper.

Ane Mällbergs, som er Rema 1000-ligaens eneste kvinnelige hovedtrener, mannskap består i hovedsak av unge spillere, men Karoline Strømberg er veteranen i laget. For elleve år siden debuterte hun for Rælingens A-lag som 16-åring, og Rælingsjenta er fortsatt en viktig del av laget. I lagets eneste seier over Flint Tønsberg var det nettopp Strømberg som ble toppscorer og kåret til banens beste spiller.

I tillegg til Strømberg (26) er det Anniken Wollik (34), Rikke Arnesen (24), og Frida Haug Hoel (23) som er toppscorere for Østlandsklubben. Vår desiderte toppscorer er Heidi Løke. Løke har satt 44 baller i nettet i Rema 1000-ligaen, mens nummer to på lista er Linn Sulland med sine 34 scoringer.

Heidi Løke har vært helt ustoppelig denne sesongen. Fortsetter storspillet mot Rælingen?
Foto: Terje Refsnes

Etter at helgas Champions League-kamp mot Metz ble utsatt er dette første gang Vipers er i aksjon siden nedsablingen av Fana i cupens semifinale forrige onsdag. Rælingen har også hatt en ukes pause, etter at de tapte 29-34 for Tertnes.

Ole Gustav Gjekstad har de siste ukene rullert på mannskapet sitt, og de fleste spillerne i Vipers-stallen har fått spilletid. Når man i tillegg ikke får spilt Champions League-kampene er det en tent gjeng som tar imot Rælingen i Aquarama.

Kampen har avkast klokken 18.30. Det er fortsatt noen få billetter igjen som kjøpes på https://vipers.woow.no/#!/home. Dersom ikke du har mulighet til å møte opp i Aquarama vises kampen på direktesport.no