Vipers Kristiansand (Våg Elite)-RK Krim Mercator, DELO EHF Champions League 2021 – Vipers

Vipers Kristiansand (Våg Elite)-RK Krim Mercator, DELO EHF Champions League 2021

Straffekastet mot Rostov-Don i sluttsekundene var et slag i ansiktet, men Vipers-jentene leverte en mye bedre forestilling enn i de to kampene mot FTC. Nå venter Krim Mercator i Hala Tivoli i Ljubljana.

Det slovenske laget står foreløpig med syv poeng etter 13 kamper i gruppespillet i Champions League. Vipers har 14 poeng etter at EHF har fastsatt resultat i kampene som ikke har blitt spilt.

Der ble Vipers, noe overraskende, tildelt tap i hjemmekampen mot Metz, til tross for at jentene våre slo det franske laget på bortebane. I tillegg ble Vipers tildelt tap i bortekampen mot Rostov-Don, mens EHF mente på at Vipers skulle få begge poengene mot Bietigheim.

EHF bestemte også at alle 16 lagene i gruppespillet skal videre til en play-off om kvartfinaleplassene. Det betyr at Vipers, som mest sannsynlig ender som nummer fem i Gruppe A, og kommer til å møte laget som ender på fjerdeplass i Gruppe B. Det betyr at det mest sannsynlig er Odense som blir motstander i neste runde.

Henny Reistad, her fra en kamp i Aquarama forrige sesong, har vist prov på god form på Europaturneen.
Foto: Terje Refsnes

Men først skal vi gjennom kampen mot Krim Mercator. Det slovenske laget har hatt en tøff Champions League-turnering så langt, men forrige helg slo det Rostov-Don med ett mål i en meget tøff kamp.

I den kampen var det Matea Pletikosic som ble kampens toppscorer. Den montenegrinske bakspilleren har hatt en god sesong og står med 40 scoringer i Champions League. Oceane Sercien Ugolin er derimot lagets toppscorer med 55 nettkjenninger. I tillegg må den brasilianske backen Samara Da Silva Vieira nevnes. Hun har stått bak 50 scoringer i Champions League.

Kampen mot Krim Mercator har avkast klokken 18.00 og kan sees hos vår partner Harvey’s i Kristiansand, og på Viasat sine plattformer.