Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Rostov-Don, Europacup Kvinner 1920 > Forhåndsomtale – Vipers

Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Rostov-Don, Europacup Kvinner 1920 > Forhåndsomtale

Etter det forsmedelige tapet mot Storhamar på onsdag får Vipers-jentene en mulighet for revansje når Rostov-Don gjester Aquarama. Sjansen for at Vipers kvalifiserer seg for kvartfinalen i Champions League er kanskje liten, men håpet lever i beste velgående.

For at Vipers skal klarte til fjerdeplassen som gir avansement må de to siste kampene i Hovedrunden vinnes, samt at CSM Bucuresti må tape mot Metz. Ettersom vi tapte med to mål hjemme mot CSM må de slåes med tre mål i Romania for at vi skal klatre over de på tabellen.

Det starter ved at Rostov-Don slåes lørdag kveld. Det russiske storlaget har vist fin form i det siste. syv seire, en uavgjort og to tap på de siste 10 kampene er mer enn godkjent. I hvert fall når man vet at begge tapene var mot Metz, og at uavgjortkampen var mot Togliatti som ligger på andreplass i den russiske serien.

Silje Waade og Henny Reistad er klare for å gi alt mot Rostov Don

De siste kampene til Vipers har gitt varierende resultater. Seirene mot Byåsen og Molde var utrolig imponerende, mens i tapet mot Esbjerg holdt et tappert Vipers-lag følge med danskene i over 50 minutter før kreftene tok slutt.

Vipers sin siste kamp vil vi helst forbigå i stillhet. Tapet mot Storhamar var naturligvis ikke etter planen, og etter kampen var det enkelt å se hvor skuffet Vipers-jentene var fordi de ikke klarte å sikre seriegullet hjemme i Aquarama på første forsøk.

Nå trenger Vipers-jentene all den støtte de kan få mot Rostov-Don. Møt opp i Aquarama og gi jentene de beste forutsetningene for og lykkes! Billetter til kampen kjøper du ved å klikke på bildet under.