Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Sola, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale – Vipers

Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Sola, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale

Vipers er storfavoritter når Sola gjester Aquarama til onsdag. Hjemmelaget er ubeseiret så langt i Rema 1000-ligaen, mens bortelaget står med null poeng på fem kamper. Sola har dog tapt flere kamper knepent, så Vipers-jentene må være skjerpa om poengene skal bli igjen i Kristiansand.

Sola er nyopprykka denne sesongen. Sist lagene møttes i seriespill var i 2017/18 sesongen. Da vant lagene hver sin seriekamp. Mens Vipers for sterke og slo Rogalandslaget 31-26 i semifinalen på veien mot cupgull.

Marta Tomac håper på to nye poeng mot Sola.

De største stjernene hos Sola er to hjemvendte utenlandsproffer. Både Camilla Herrem og Malin Holta er tilbake i klubben, og var naturligvis store bidragsytere i fjorårets sesong når Sola rykket opp fra 1. divisjon. De samme to spillerne er også de gulkledtes toppscorere så langt denne sesongen.

Før kampen snakket Vipers.no med Marta Tomac, som hadde dette å si om kampen.

Sola har ikke hatt den beste starten etter comebacket i Rema 1000-ligaen. Men det betyr at de spiller uten press og at de ikke har noe å tape. Derfor blir vi nødt til å ta de på alvor, og vi blir nødt til å forberede oss godt uansett.

De har mange gode spillere som fort kan gjøre det vanskelig for oss om vi tillater de å gjøre de tingene de er gode på. Camilla Herrem er den vi må være mest oppmerksom på. Hun er ekstremt kjapp, og det blir viktig å løpe raskt hjemover og ikke tillate de enkle målene.

Det som blir viktigst for oss er å fokusere på vårt eget spill. Om vi spiller sånn som vi har gjort i de siste kampene skal det blir vanskelig for Sola å ta poeng i Aquarama.

For å kjøpe billetter til kampen kan du trykke på banneret under.