Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Storhamar Håndball Elite, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale – Vipers

Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Storhamar Håndball Elite, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale

I hjemlig serie har Vipers-jentene vært suverene denne sesongen. Den minste seiersmarginen har vært fem mål, noe som har skjedd ved flere anledninger. Nå kommer Storhamar på besøk i Aquarama, og seriegullet kan sikres.

Scenarioet er ganske enkelt. Ved seier, uavgjort, eller et syvmålstap (eller bedre) vil Vipers være seriemestere med to kamper igjen å spille. Det er naturligvis målet å sikre gullet allerede på onsdag, men Storhamar skal ikke tas lett på.

Silje Waade er klar for kampen mot Storhamar.

Selv om vi vant med åtte mål på Hamar i det omvendte oppgjøret har mye skjedd siden da. Vipers har, som kjent, en skadeliste lengre enn et vondt år, og jentene fra Hamar vist flott form i det siste. Spesielt seieren i bortekampen mot Lada i EHF Cupen var imponerende.

Vi kommer til kampen fra en tøff bortekamp i Danmark, der jentene viste karakter da de holdt følge med Esbjerg i over 50 minutter. Men da kreftene gikk slutt hos Vipers ble det danske storlaget et lite hakk for gode.

Kampen mot Storhamar har avkast klokken 19.15 og vises på TV2 Sport 2 og TV2 Sumo. Billetter til det som forhåpentligvis er en gullfeiring sikrer du deg ved å klikke på bildet under.