Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Storhamar Håndball Elite, NM Senior Kvinner 1920 > Forhåndsomtale – Vipers

Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Storhamar Håndball Elite, NM Senior Kvinner 1920 > Forhåndsomtale

Etter å ha feid Larvik, Tromsø, Fredrikstad og Molde av banen på veien mot Oslo Spektrum er det gamle kjente som står på motsatt banehalvdel denne helgen. Storhamar tar veien fra det Indre Østland for å møte de de siste to års cupmestere.

I fjorårets finale var det de samme lagene som møttes. Da var Vipers både ett og to hakk for sterke, og gikk seirende ut med sifrene 31-25. Også i serieoppgjøret denne høsten, som de fleste for seg at skulle bli en jevn og tett kamp, var Vipers-jentene flere hakk for store. 10 målsseieren på Hamar står igjen som et av høstens alle største høydepunkt.

Emilie Hegh Arntzen jublet for NM-gull i fjor. Blir det jubel i år også?

Storhamar har vært i god form denne sesongen. Åtte seire og to tap (mot Vipers og Fana) er fasit halvveis i Rema 1000-ligaen. I cupen har Gøy HK, Nordstrand, Oppsal, Tertnes og Flint Tønsberg blitt slått for å sikre seg plassen i finalen. Også i EHF Cupen har Storhamar gjort sakene sine bra, og har kvalifisert seg for gruppespillet som starter på nyåret.

For vår egen del har sesongen vært strålende så langt. Ubeseiret i Rema 1000-ligaen, og et fire poengs forsprang til nettopp Storhamar, og videre i Champions League med fem av åtte mulige poeng inn i vårens hovedrunde.

Å vinne titler er det håndballen handler om, og når vi inntar Oslo er målet naturligvis å ta med seg pokalen hjem igjen til Kristiansand.

Kampen i Oslo Spektrum har avkast klokken 14.00 søndag 29.12, og vises på TV2 Sport 2 og Sumo.

PS: Sjekk linken under for helgas opplegg, og hvordan du kan ta del i oppladninga til kampen!

OPPLEGG FOR CUPFINALEHELGA