Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Tertnes Håndball Elite, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale – Vipers

Vipers Kristiansand (Våg Elite)-Tertnes Håndball Elite, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale

Etter en perfekt serieåpning, med fire seire på fire kamper, står Vipers ovenfor den største testen så langt denne sesongen når Tertnes, fra Bergen, kommer på besøk i Aquarama. Til slutt endte Tertnes på 3. plass forrige sesong. I kampene mot Tertnes i fjor ble stillingen 32-24 i Aquarama, mens Vipers-jentene vant knepent 22-20 på bortebane.

Midtukekampen mot Larvik, i cupens 3. runde, ble som ventet en enkel affære. 1. divisjonslaget ble oppskriftsmessig feid av banen med sifrene 41-19. I de første seriekampene har trener Ole Gustav Gjekstad hatt litt å utsette på forsvarsspillet, spesielt, men etter Larvik-kampen Gjekstad fornøyd med jentenes innstilling og gjennomføring.

Tertnes, som Vipers, er ubeseiret så langt. Både Fana og Gjerpen har blitt slått i Rema 1000-ligaen, mens Volda og Florø har lidd samme skjebne i cupkampene. I begynnelsen av sesongen har scoringene sittet løst for Bergenslaget, og både Thea Stankiewicz og Madeleine Hillby har imponert stort.

Emilie Hegh Arntzen hadde dette å si til Vipers.no før kampen:

Det blir en spennende kamp. Tertnes utfordrer alltid lagene de møter, og man vet aldri helt hva de kommer med. Vi er nødt til å være skjerpa, hvis ikke kan de fort overraske oss. Jeg gleder meg til kamp, også håper jeg på god stemning i Aquarama. Vi skal gjøre alt vi kan for at poengene blir værende i Kristiansand.

Emilie Hegh Arntzen stiger til værs og scorer et av sine 7 mål i kampen mot Follo.

PS: Før kampen mot Tertnes kan du tippe hva du tror resultatet i kampen blir. Om du i tillegg kjøper billett til kampen er du med i trekninga om 2x kinobillett hos Kristiansand Kino, og 2x liten meny hos McDonald’s. Klikk på bilde!