Alero Tannhelsesenter – Vipers

Alero åpnet første tannhelsesenter i Lillesand februar 2018. Visjonen er å gi faglig god behandling med høyt fokus på service og trygghet til riktige priser. Vi har innførte prisgaranti slik at våre kunder skal føle seg trygge på at de ikke betaler for mye. Klinikken i Lillesand startet med én tannlege og etter 1,5 år er vi nå fire allmenntannlege og to spesialister samt fire dyktige tannhelsesekretærer. Vi er takknemlige og stolte av mottakelsen i Lillesand og skal jobbe hardt for å gi riktig og god behandling med masse smil og omsorg i årene som kommer.

Sommeren 2019 åpnet Alero Hunsøya Tannhelsesenter i Vennesla. Også denne klinikken en bygget og innredet for å gi pasientene den beste tilgjengelige behandling i flotte lokaler og med markedets beste utstyr. Ingenting skal minne deg på at du er hos tannlegen når du kommer inn i klinikken, forskning viser at de hvite veggene, gulvene, frakkene sammen med den karakteristiske lukten du ofte kjenner i tannklinikker forsterker ubehaget mange føler på når tannlegen skal besøkes. Derfor vil vi være annerledes ! Alero Hunsøya har fokus på den enkelte pasient og to allmenntannleger og to spesialister skal gi deg faglig god og omsorgsfull behandling når du tar turen !

April 2020 åpnet Alero Fagerholt Tannhelsesenter dørene i Kristiansand. Med beliggenhet på Fagerholt helsehus er klinikken sentralt plassert, utenfor bomringen og med gratis parkering til alle besøkende. Helsehuset har også apotek, hudpleie, frisør og treningssenter hvilket gir innbyggere på Gimlekollen, Fagerholt, justneshalvøya, Dvergsnes, Randesund og Søm mm et helhetlig helsetilbud i umiddelbar nærhet. Klinikken åpner med to allmenntannleger, legespesialister (øre-nese-hals, plastikk/hånd, karkirurgi mm samt sykepleiere og tannhelsesekretærer og vil ha fokus på faglig høyt nivå pakket inn i flotte lokaler og varm service. 

Vi tilbyr alle vanlige tjenester for allmennpraktiserende tannleger og har i tillegg spesialkompetanse innefor kjevekirurgi, kjeveortopedi (tannregulering for barn/unge/voksne) samt periodonti. (eksempelvis fjerning av visdomstenner og innsetting av implantater samt tannkjøttsykdommer )Vi er stolte av å ha fått Spesialist i kjevekirurgi Olav A. Olstad med på laget da han er en av landets aller mest erfarne kirurger med lang erfaring fra Ullevål Sykehus og privat praksis. Olstad har alene satt inn mer enn 14.000 implantater og tilfører klinikkene ytterligere tyngde i kraft av sin erfaring. Spesialist i periodonti Terje Sæthre er utdannet ved Universitetrt i Bergen og gir den store gruppen av pasienter med tannkjøttsykdommer optimal behandling. 

Alero tilbyr også tannbehandling i narkose på Alero Fagerholt hvor det er bygget operasjonsstue som betjenes av profesjonelt anestesiteam i samarbeid med våre tannlege og legespesialister. 

Tannlegene Lisbeth H. Mykland, Cassandra P. Hanseth, Henriette Eide, Camilla Wehus, Amanda Nilsen, Ola Løkås, Øystein Ore Østensen, Ingrid Rørbakken, Spes. Olav A. Olstad , Spes. Jette Jørgensen, Spes. Terje Sæthre samt de hyggelige sekretærene Vibeke, Celina, Mary-Ann, Hedda, Tuva, Ellen, Grethe, Maria, Hanne og Karianne samt sykepleierne Cathrine og Priscilla gjør det de kan for at du skal få en god opplevelse hos Alero. 

Med topp moderne utstyr, dyktige fagfolk og lokalisering i Vennesla, på Lillesand Senter og på Fagerholt Helsehus (Kristiansand) -alle med gratis parkering, får du alt du trenger av tannhelsetilbud samlet på ett sted. 

Vi gleder oss til å hjelpe deg!

Besøk oss på Facebook og Instagram!

https://www.facebook.com/Alero2017/

https://www.instagram.com/alerotannhelsesenter/

Alero Helse AS ønsker å tilby ledende behandling innenfor Idrettsmedisin, ØNH kirurgi, Kjevekirurgi, Karkirurgi, Plastikk- og håndkirurgi samt kosmetisk sykepleie.

Klinikken ligger på Fagerholt Helsehus og vi mottar deg i topp moderne lokaler med det nyeste av medisinsk utstyr.

Vårt mål er høyeste nivå av service og kvalitet. Alle spesialistene er svært erfarne operatører fra landets Universitetssykehus og håndplukket basert på erfaring, kvalitet og menneskelige egenskaper som setter deg som pasient i fokus.

Velkommen til oss!

Navn:
Roya Sori
Tlf
92010456