Azets – Vipers

Hvorfor bruke bemanningsbyrå?

Den riktige medarbeideren til riktig stilling kan være krevende å finne. Men Azets People hjelper deg som søker nye ansatte og deg som er på jakt etter nye muligheter. Prosessene vi gjør er effektive og sikrer deg rett person på rett sted. Vi streber etter å bli kjent med både kunder og kandidater for å finne de beste matchene. Dette gjøres ved kundebesøk, intervjuer av kandidater, testing av kandidater og grundig kvalitetssjekk.

Konsentrer deg om det du er best på – og la oss hjelpe deg med resten. Du velger selv om vi skal hjelpe deg med hele eller deler av prosessen.

Hvem er vi?

Ved vår avdeling i Kristiansand treffer du rekrutteringsrådgiver Nina Skeie-Langenes og avdelingsleder Tone Pauschert. Begge er erfarne rekrutteringsrådgivere med lang fartstid i bransjen og står klare til å bistå deg og din bedrift ved bemanningsbehov. Azets People Kristiansand ble etablert ved årsskiftet 2017 og dekker hele Sørlandet.

Rådgiverne i Azets People samarbeider tett, også mellom avdelinger og byer, slik at du alltid kan være sikker på at din henvendelse vil bli håndtert av en rådgiver med den erfaringen og ekspertisen du trenger. Alle våre rådgivere er spesialister innen økonomiske og administrative fagområder og har i tillegg egne spesialfelt, blant annet innen HR, salg/marked, kontor/administrasjon, lager/logistikk, prosjektledelse, teknisk personell, web og IT.

Velkommen til vårt rekruttering- og bemanningsbyrå i Kristiansand!