Bestun (Shades of Norway) – Vipers

Bestun AS er et norsk verktøy i en sammenslutning av tidligere handelshus som har hatt sine virker i øst-europa/midt-østen og fjerne østen med hovedsammarbeidspartnere langs kystbyene i Kina, Malaysia og Korea.

Vi tilbyr et veletablert og stadig økende leverandør- og agentnettverk for både Europeiske og Amerikanske grossister som trenger nye produkter (og skreddersømsdeler) fra øst-europa og Asia tillagt sin portefølje, men som selv ikke har lange relasjoner og kreditt hos aktuelle produsenter og handelspartnere. Bestun og Bestuns søstervirksomheter tar finansiell risiko.

Bestun inngår avtaler om ikke å være distribusjonsledd til våre kunders konkurrenter i Skandinavia, og kan også søke oppnå slike avtaler med våre produsenter/leverandører i Asia. 

Sammenslutningens juridiske kompetanse for Kina og Korea er høy, og Bestun er behjelpelig med å stifte egne import/eksport selskaper for de kunder som selv ønsker enda sterkere kontraktuell binding til vareleveransenes ulike ledd.

Selskapet har også lang erfaring innen etablering av logistikk- og fraktløsninger som, gitt dagens makroøkonomiske bilde, i større og større grad påvirker produktprising og leveringsdyktighet.

Vår tilknytning til VIPERS kom gjennom vår rolle som leverandør til NorEngros / Gustav Pedersen AS, som ba oss bidra litt til Kristiansands stolthet som VIPERS har befestet sin posisjon som.

Vi utvikler nå også brillekolleksjoner for og med VIPERS-jentene. Jentene har det vært en fryd å jobbe med, og de har gitt våre egne ansatte uventede oppturer og smil

Kontaktperson: Henrik Lauritzsen. Henrik@bestun.no | 98409960