Dues Sportsreiser – Vipers

Historikk

Helt siden 1979 har Dues arrangert tusenvis av fotball- og sportsreiser.


Reisespesialist
Siden 1979 har Dues Sportsreiser tilrettelagt trygge og gode turopplegg for idrettslag, organisasjoner, bedrifter, skoleklasser og andregrupper. Sportsreiser, idrettsarrangementer og spesialreiser er noe vi kan til fingerspissene.

På våre hjemmesider finner du aktuell og detaljert informasjon om våre tilbud. Ikke nøl med å sende e-post eller ringe oss for råd og hjelp til å finne den perfekte turen. Vi samarbeider med fotballkretsene og er anerkjent som en meget kompetent og serviceorientert reiseoperatør!


Fotballspesialisten
Våre oppdragsgivere omfatter alt fra landslag og profesjonelle klubber til aldersbestemte lag. Danmark, Nederland og England er de mest populære reisemålene.


Supporterturer
Den engelske fotballen står nok norske hjerter nærmest – men også dansk og spansk fotball har ivrige fans. Vi arrangerer komplette turer, eller formidler innkvartering og kampbilletter for kunder som reiser på egen hånd.

Svømming og håndball
Danmarks mange og flotte svømmehaller og idrettshaller gjør landet til et naturlig reisemål for treningsleir eller turnering. Kontaktnettet vårt sikrer din klubb et godt gjennomført arrangement i gode fasiliteter.