Foss Bad – Vipers

FOSSBAD- Ikke et hjem uten

Norges første baderomsmøbel

I 1968 satte Johannes Foss seg på toget til kundemøte i Stavanger. Som salgssjef for en kjøkkenprodusent hadde han fått en idé, og med seg i bagasjen hadde han resultatet; et selvbygget baderomskap—historiens første norske baderomsmøbel laget av fuktbestandig materiale. 

I dag produserer vi også kvalitetsmøbler til både vaskerom og garasje.

Made in Birkeland med stolthet

Våre kvalitetsmøbler designes og produseres fortsatt i Foss Fabrikker på Birkeland. For ved å følge hele prosessen fra idé til ferdig møbel, kan vi sikre at sluttresultatet er av høy kvalitet.

Vi har nå tatt i bruk ny teknologi, som gjør møblene til de mest fuktbestandige på markedet. Hvert baderomsmøbel lages ett og ett, og alle produkter sjekkes, testes og får til slutt et kvalitetsstempel før de forlater fabrikken.

For deg som er opptatt av kvalitet og design 

Vår visjon «Et bad å bli glad i» setter også retning og krav til design. Tett dialog med arkitekter og designere, gjør at vi hele tiden retter oss etter de beste og lekreste løsningene. I kombinasjon med at dette lar oss opprettholde norske arbeidsplasser, gir det langsiktighet for våre kunder—og det skal vi fortsette med.Ta en titt på våre møbelserier her

Navn:
Arnfinn Haukom Olsen
Tlf
93260760