G-Bil – Vipers

G-Bil er Skoda merkeforhandler og stolt hovedbilsponsor til Vipers. Audi-avdelingen vår v/ Gumpens Auto Øst er også representert i sponsorsamareidet.

Gumpen Gruppens første bilforretning startet opp i sentrum av Kristiansand i 1936. I dag er det over 450 ansatte som fordeles på 11 forhandlere i Lyngdal, Mandal, Kristiansand, Skien og Notodden.
Gumpen Gruppen har definert et sett med verdier på hvordan vi ønsker å fremstå internt og eksternt; humør, omtanke, redelighet og nytenkende.

Om G-Bil:
Vi tilbyr salg av nye Skoda og brukte biler av alle merker. I tillegg har vi både lager av bildeler og er autorisert bilverksted for Skoda.
Vi har også høy kvalitet på våre bruktbiler og alltid mellom 60 og 100 biler på lager. Alle våre brukte biler er testet og godkjent av fagmann, bilene leveres også med tilstandsrapport og markedets beste bruktbilgaranti. Vi tar også innbytte til konkurransedyktige priser og er behjelpelig med transport av bil til hele Norge.

Vi er stolte og ydmyke av å kunne fortelle at vi er kåret til Norges beste Skodaforhandler 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 og nominert (helt i toppen) i 2017, 2018 og 2019.

Vi har som helt klar målsetting å gi deg som kunde den beste servicen og et problemfritt bilhold, samtidig som du skal gjøre et trygt og godt bilkjøp fra en trygg solid forhandler med motiverte og engasjerte medarbeidere.

Ny bil? Kontakt oss for et godt tilbud!

https://kristiansand.skoda.no/ansatte/

Navn:
Tor Erik Røed
Tlf
92422777