G-Bil  har 30 ansatte. Vi tilbyr salg av nye og brukte Skoda . I tillegg har vi både lager av bildeler og autorisert bilverksted for Skoda. Vi er opptatt av kundetilfredshet og jobber hver dag for å skape svært fornøyde kunder.

Vi har også høy kvalitet på våre bruktbiler og alltid mellom 40 og 60 biler på lager.Alle våre brukte biler er testet og godkjent av fagmann, bilene leveres også med tillstandsrapport og bruktbil garanti. Vi tar også innbytte til konkurransedyktige priser og er behjelpelig med transport av bil til hele Norge.

Vi er stolte av å fortelle at vi er kåret til Norges beste Skodaforhandler  2012,  2013,  2014,  2015 og 2016.

G-Bil er en del av Gumpen Gruppen. Første bilforretning startet opp i sentrum av Kristiansand i 1936. I dag er vi over 380 ansatte som fordeles på avdelinger i Lyngdal, Mandal, Kristiansand, Skien og Porsgrunn. Gumpen Gruppen omsetter over 7000 biler hvert år.

Gumpen Gruppen har definert et sett med verdier på hvordan vi ønsker å fremstå internt og eksternt; humør, omtanke, redelighet og nytenkende.

G-Bil er en del av Gumpen Gruppen, vi er Skoda merkeforhandler og stolt hoved bilsponsor til Vipers. Audi og VW nyttekjøretøy er også representert i sponsorsamareidet.

Gumpen Gruppens første bilforretning startet opp i sentrum av Kristiansand i 1936. I dag er det over 450 ansatte som fordeles på 11 forhandlere i Lyngdal, Mandal, Kristiansand, Skien og Notodden. Gumpen Gruppen omsetter ca 7500 nye og brukte biler hvert år.

Vi er opptatt av at du som kunde skal føle trygghet rundt ditt bilkjøp. G-Bil er stolte og ydmyke når vi kan fortelle om kåringen av Norges beste Skodaforhandler 2012, 2013, 2014, 2015 og 2016.

Hele Gumpen Gruppen som målsetting å gi deg som kunde et problemfritt bilhold, samtidig som du skal gjøre et trygt og godt bilkjøp fra en solid forhandler med motiverte og engasjerte medarbeidere.

Gumpen Gruppen har definert et sett med verdier på hvordan vi ønsker å fremstå internt og eksternt; humør, omtanke, redelighet og nytenkende.

Ny bil? Kontakt oss for et godt tilbud på Skoda -eller en annen bil i Gumpen Gruppen.