Enklere å skreddersy

Get Together ønsker å skape mer helhetlige reise- og event-løsninger for små og store kunder innen privat og offentlig sektor.

– Med all kompetanse i kjeden kan vi heller bruke egne ressurser for å sy sammen et opplegg for kundene våre. Da trenger vi ikke hyre inn andre aktører. Det gir naturlig nok også besparelser for kundene våre, sier administrerende direktør i Get Together, Håkon Wåge-Lorentzen.

Økt behov for begge deler

I det norske og nordiske markedet nå, er det et økt behov for byråer som har spisskompetanse på både firmareiser og events.

– Skal man trekke folk til kundearrangementer nå, så nytter det ikke med kun en middag. Folk sitter mer på hjemmekontor, og har et større behov for å treffes og å være sosiale, sier Finn Vetle Hansen.

Hansen og Wåge-Lorentzen sier at virksomheter i dag ofte legger mye penger i kjente foredragsholdere og opplevelser.

– De ønsker å skape varige minner for kunder og ansatte. Mange vil gjerne ha hjelp til å planlegge et event som inkluderer både reise, overnatting, møter og underholdning. Her kommer vi inn med erfaring og kompetanse fra alle områder som blir ekstra nyttig for kundene, sier Håkon Wåge-Lorentzen.