Astrid Furholt – Vipers

Astrid Furholt er et selvstendig medlem og en del av Herbalife som er et globalt ernæringsselskap som er opptatt av å hjelpe mennesker med å oppnå en sunn, aktiv livsstil. Våre vitenskapsbaserte produkter er av topp kvalitet og elskes av våre kunder som ønsker å bli en best mulig versjon av seg selv. Millioner av mennesker har allerede oppnådd og opprettholdt fantastiske resultater, og vi ønsker å hjelpe deg med det samme.

Herbalife sin ernæring handler ikke om motedietter, hurtigløsninger eller å fjerne enkelte matvaregrupper. I stedet har vi en støttende, fellesskapsbasert metode som vil hjelpe deg med å endre livet ditt på en morsom, effektiv og varig måte. Det som gjør Herbalife annerledes, er din personlige coach, Astrid Furholt, som er et Selvstendig Herbalife Medlem, og som vil støtte deg på din reise.

Hvordan gjøre vi dette? Ved å jobbe sammen med deg om å sette deg konkrete mål, utvikle en plan for en sunn, aktiv livsstil, som er skreddersydd dine mål – uavhengig av om du vil gå ned i vekt, bedre kostholdet eller helsen. Ettersom forskning viser at det er enklere å nå sine mål og følge en plan sammen med andre*, så vil din personlige coach også hjelpe deg med å få kontakt med likesinnede og invitere deg til aktiviteter som passer dine behov.

Astrid Furholt +47 93 08 08 08  |  astridfurholt@gmail.com