Neumann Bygg AS – Vipers

Neumann Bygg er en av Norges største byggevaredistributører – med rundt 300 medarbeidere fordelt på 15 varehus over hele landet, samt et servicekontor like utenfor Oslo. I 2020 var omsetningen på rundt 1,4 mrd NKR.

Neumann henvender seg primært til profesjonelle kunder med sitt brede varesortiment, gode logistikkløsninger, brede tjenestetilbud og høye faglige ekspertise innenfor trelast og byggevarer til nybygg og rehabilitering. 
Entreprenører, byggmestre, murmestere og andre håndverkere i små og mellomstore bedrifter er majoriteten av Neumanns kunder.
I enkelte av varehusene betjener Neumann også privatmarkedet, med byggevarer, verktøy, kjøkken, garderobe, maling etc.. Vår ambisjon er å være bransjens mest pålitelige proffleverandør

Neumann er en del av konsernet STARK Group, Europas nest største byggevaredistributør. STARK Group har virksomhet i Danmark, Sverige, Finland og Tyskland i tillegg til Norge. Konsernet har rundt 10 000 medarbeidere, mer enn 400 varehus og rundt 40 mrd. i omsetning pr år. STARK Group er eid av CVC Capital Partners.

Navn:
Bjarte Øie
Tlf
95209063