Skandinavisk Batteriimport AS – Vipers

SKANBATT er importør og totalleverandør av batterier og batterirelatert utstyr. Nå leverer vi også on-grid solcelleløsninger til hus og industribygg i tillegg.

Hovedlageret vårt ligger på Mjåvann i Kristiansand, men vi har også en avdeling i Oslo. Besøk gjerne skanbatt.no for å se utvalget vårt.

Selskapet har drevet med import av batterier og utstyr i over 30 år og har et forhandlernettverk som dekker store deler av Norge. Vårt overordnede mål er å være en ledende aktør på det Norske markedet, men vi har også ambisjoner som strekker seg utover våre landegrenser. Det nyeste nå er at vi starter opp også i Sverige.

Vi samarbeider med verdens største batteriprodusent, Clarios som produserer blant annet de velkjente Varta batteriene. Varta står originalmontert i mange bilmerker og vi kan dra frem kjente tyske merker som Mercedes-Benz, Audi og BMW.

Vi har også et meget nært og tett samarbeid med flere av de aller største og mest respekterte produsentene i Verden. Her kan nevnes knallsterke partnere som: Csun, Growatt, Optima, Victron, Hyundai, Rolls, EnerSys, Noco, Lemania, Ecoflow, Trojan og Ritar for å nevne de viktigste.

Vi har vært langt fremme med tanke på teknologi, og var en av de første i Norden med Lithium forbruksbatterier. Disse har vi selv vært med på å utvikle og tilpasse krevende nordiske forhold og lansert dem under vårt eget merkenavn: SKANBATT. Vi har også solcellepaneler, regulatorer, invertere og solventilatorer i merket SKANBATT. I tillegg har vi egenutviklede kvalitetsladere som vi har kalt Nor Charger.

SKANBATT er kanskje den batteriimportøren i Norge som har hatt størst vekst de siste årene. Målet vårt er at alle i Norge skal vite hvem vi er, og det skal vi klare i samarbeid med våre sterke partnere og lojale kunder.

Driver du med salg av batterier og relatert utstyr, så ikke nøl med å ta kontakt.

Det vil garantert lønne seg!

Navn:
Tommy Moe
Tlf
92255435