Skandinavisk Batteriimport AS er importør og totalleverandør av batterier og batteri relatert utstyr. 
Vårt overordnede mål er å være en ledende aktør på det Norske markedet men vi har også ambisjoner som strekker seg utover våre landegrenser.

Vi har et meget nært og tett samarbeid med de aller største og mest respekterte produsentene i Verden.Her kan nevnes knallsterke partnere som: Varta, Optima, Victron, Hyundai, Rolls, EnerSys, TopBand, Noco, Lemania, Trojan og Ritar for å nevne de viktigste.
I tillegg har vi egenutvikling og produksjon av produkter under merker som Skanbatt og Nor Charger.
Et godt samarbeid med ledende produsenter er viktig for å kunne tilby beste kvalitet til beste pris, og det har vi fått til.

Vi har drevet med import av batterier og utstyr i over 30-år og vi har et forhandlernettverk som dekker store deler av Norge.
I vårt rikholdige sortiment finner man batterier og relaterte produkter til det aller meste, og vi er stadig i utvikling for og nå våre mål.

Hovedlageret vårt ligger i Kristiansand, noe som er meget gunstig med tanke på import fra store deler av Europa.
Vi har hyppige leveranser fra våre produsenter, og kan alltid skaffe ting kjapt dersom det trengs.
I tillegg har vi et lager i Oslo, slik at vi kan serve våre kunder i hovedstaden kjapt og effektivt.

Skandinavisk Batteriimport er kanskje den batteri importøren i Norge som har hatt størst vekst de siste årene og i 2020 passerte vi 70000 stk solgte batterier pr.år. 
Målet er å passere 100000 enheter pr.år ila en 5 års periode, og det skal vi klare i samarbeid med våre sterke partnere og lojale kunder.

Driver du med salg av batterier og relatert utstyr, så ikke nøl med å ta kontakt.
Det vil garantert kunne lønne seg!

Privatkunde?
Bersøk gjerne provolt.no for og se våre priser og betingelser.