Skandinavisk Batteriimport AS – Vipers

SKANBATT er importør og totalleverandør av batterier og batterirelatert utstyr. Nå leverer vi også on-grid solcelleløsninger til hus og industribygg i tillegg.

Hovedlageret vårt ligger i Rige i Kristiansand, hvor vi også har norges største batteributikk. Besøk gjerne skanbatt.no for å se utvalg og priser.

Selskapet har drevet med import av batterier og utstyr i over 30 år og har et forhandlernettverk som dekker store deler av Norge. Vårt overordnede mål er å være en ledende aktør på det Norske markedet, men vi har også ambisjoner som strekker seg utover våre landegrenser.

Vi samarbeider med verdens største batteriprodusent, Clarios som produserer blant annet de velkjente Varta batteriene. Varta står originalmontert i mange bilmerker og vi kan dra frem kjente tyske merker som Mercedes-Benz, Audi og BMW.

Vi har også et meget nært og tett samarbeid med flere av de aller største og mest respekterte produsentene i Verden. Her kan nevnes knallsterke partnere som: Optima, Victron, Hyundai, Rolls, EnerSys, TopBand, Noco, Lemania, Trojan og Ritar for å nevne de viktigste.

Vi har vært langt fremme med tanke på teknologi, og var en av de første i Norden med Lithium forbruksbatterier. Disse har vi selv vært med på å utvikle og tilpasse krevende nordiske forhold og lansert dem under vårt eget merkenavn: SKANBATT. Vi har også solcellepaneler, regulatorer, invertere og solventilatorer i merket SKANBATT. I tillegg har vi egenutviklede kvalitetsladere som vi har kalt Nor Charger.

SKANBATT er kanskje den batteriimportøren i Norge som har hatt størst vekst de siste årene. Målet vårt er at alle i Norge skal vite hvem vi er, og det skal vi klare i samarbeid med våre sterke partnere og lojale kunder.

Driver du med salg av batterier og relatert utstyr, så ikke nøl med å ta kontakt.

Det vil garantert lønne seg!

Navn:
Tommy Moe
Tlf
92255435