Sørlandskjøkken – Vipers

Sørlandsbedrift med lokale røtter
Sørlandskjøkken er et lokalt selskap med begge bena godt plantet i Agder. Du finner butikkene våre i Sørlandsparken utenfor Kristiansand, på Stoa i Arendal, og på Forus i Stavanger. 
Alle våre kjøkken, bad og garderober blir til produsert på Sørlandet.

Fra vi startet i 2006, har vi begrenset vårt marked til Agder-fylkene, men fra September 2020 kan vi levere i området fra Finnøy i nord, til Flekkefjord i Sør, samt Jørpeland og Sirdal, fra vår butikk i Stavanger.

Arbeidsstokken og kompetansen i selskapet er forankret på Sørlandet, og vi bruker i størst mulig grad, lokale underleverandører som forkorter transportveien for råvarene. Trenger vi en ny benkeplate raskt, kan vi få den levert samme dag fra familiebedriften Øvrebø Kjøkkenprodukter i Vennesla. Dette reduserer både våre, og våre kunders kostnader, og reduserer miljøbelastningen av langtransport.

Sammensveiset team
I nasjonal skala er vi et lite selskap, men vi har store ambisjoner om å levere personlig service og høy kvalitet til en fornuftig pris. Kundene våre bør merke seg at det er en fordel å handle lokalt. Handler du produkter hos Sørlandskjøkken, går så mye som 70% av pengene tilbake til lokal verdiskapning og lokale arbeidsplasser. Det er viktig nå, mer enn noen gang, å bruke nærmiljøet, og det tilbudet som lokale bedrifter kan tilby, men det er også viktig at kundene får kvalitet og godt håndverk, til en god pris. Dette kan vi i Sørlandskjøkken levere.

I Sørlandskjøkken er vi et lite, men tett sammensveiset team, som er opptatt av at kunder blir verdsatt fra det øyeblikket de kommer inn i butikken, til montørene har satt opp kjøkkenet hjemme hos dem. Kanskje det viktigste av alt er kundens opplevelse av å handle hos oss. Hvis ikke alt fungerer som det skal – så er vi der og ordner det!

Lokal produksjon i Søgne
På industriområdet Lohnelier i Søgne, ligger Sørlandskjøkkens produksjonslokaler. Her jobber det 10 mann fulltid, for å produsere våre kunders kjøkkendrøm. Alle våre kjøkken, bad og garderober produseres her, og sendes direkte ut til kundene, uten tidkrevende eller fordyrende ledd. Vi satser på nærhet til kundene våre, og kan levere et kjøkken på 2-3 uker, hvis man velger en modell vi har lagerført. Dette er vår styrke, og våre kunders fordel.