Tapwell – Vipers

Alt handler om følelsen Det handler om designet, tyngden og teksturen. Det handler om valg av materialer, pleie av detaljer og nøyaktigheten i hvert produksjonsstadium. Alt sammen gir en følelse, og den kan egentlig ikke beskrives, bare føles. Det er en følelse du får hver morgen når du tar en dusj, hver dag når du bruker kjøkkenet og badet. En opplevelse som er tett forbundet med livskvaliteten i hverdagen. 

Vi prioriterer et perfekt sluttresultat fremfor å gjøre det enkelt for oss selv. Vi blander ekte gull og platina i galvaniseringen. Vi lar designet kontrollere bredden på rørene i stedet for bare å bruke standarddimensjoner, og vi foretrekker å støpe alle små komponenter i messing. Samtidig er vi opptatt av å holde et anstendig prisnivå. Ofte er renovering av bad eller et nytt kjøkken en stor investering. Da er det viktig at detaljene som skiller seg ut gir et bedre helhetsinntrykk, det samme gjelder godt utvalgt tilbehør. De er smykkene til rommet. 

Vi er et svensk selskap med skandinavisk estetikk og stor nysgjerrighet på moderne teknologier og aktuelle interiørtrender. Vi introduserer stadig nye design og utvikler sortimentet med innovative overflatebehandlinger. Og vi har naturligvis full oversikt over byggeforskrifter, forsikringskrav og installasjonsmetoder. Vi har samarbeidet med de samme italienske produsentene siden oppstarten for tjue år siden, fordi vi vet at de aldri tar noen snarveier. Vi setter alltid kvalitet fremst. For følelsens skyld.