Tryg – Vipers

Tryg er Skandinavias største skadeforsikringsselskap med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. Vi har levert økonomisk og personlig sikkerhet for kundene våre i snart 300 år.Vi er stolte av å være blant de største skadeforsikringsselskaper i Norden. I Danmark og Norge er vi henholdsvis nummer én og tre, mens vi i Sverige er den femte største aktøren på markedet. Hver dag sikrer våre 4.000 medarbeidere trygghet og verdi for mer enn 4 millioner kunder.Med et bredt spekter av forsikringer til både privat, bedrift og industri, behandler Tryg årlig mer enn 1 million skader i Norden. I Norge har vi om lag 1000 ansatte. Sammen jobber vi for en tryggere og enklere hverdag for kundene våre. Det norske hovedkontoret vårt finner du i Bergen.

Innbrudd, skader og uønskede hendelser kan være ubehagelige, tar tid og kan gå utover lønnsomheten. Vi vet at mange bedrifter har begrenset med tid og ressurser til å forebygge og håndtere slike situasjoner. Samtidig er det vanskelig å vite hvilke forsikringer man bør ha og hvilke tiltak som må gjøres for å unngå skader. Derfor har to av markedets ledende sikkerhetsleverandører – Tryg og Avarn (Nokas) gått sammen for å lage en total trygghetsløsning for din bedrift. Sammen gir vår ekspertise færre skader og større trygghet. Dette gjør at du sparer tid og arbeid slik at du kan fokusere på å drive bedriften selv om noe uønsket skulle oppstå.

Ønsker du å vite mer om oss, og hva vi kan tilby, så ta kontakt med ansvarlig bedriftskonsulent Morten Skjelbred, mobilnr: 91523446, e-post: morten.skjelbred@tryg.no