Hva gjør egentlig Vipers-jentene nå? Del 2 – Vipers

Hva gjør egentlig Vipers-jentene nå? Del 2

Du finner første avsnitt av denne artikkelserien ved å klikke her.

I del to av føljetongen vår om hverdagen til Vipers-jentene møter vi et oppussingsprosjekt, vindusvasking, nye hobbyer, og hva er egentlig «Gorillafabrikken»?

I Kristiansand er både Katrine Lunde og Karoline Olsen. Katrine melder om mye egentrening, samt at hun har mulighet til å gjøre ting som hun sjeldent har mulighet til (se under). Samt at hun tilbringer mye tid sammen med datteren, Atina.

Karoline Olsen driver også mye egentrening. Hun har rigget seg et lite treningsstudio på verandaen. Å ha treningsstudio på verandaen høres kanskje litt rart ut, men det har sin naturlige grunn. Karoline og samboeren holder nemlig på med storoppussing innendørs!

Målvakten vår, Andrea Austmo Pedersen, befinner seg også i Trondheim. Hun sier at dagene stort sett går med til trening, å være med familien, og å øve på nye hobbyer. Noen av hobbyene Andrea har tatt opp er strikking, baking, og maling.

En annen som har tatt turen til hjemlige trakter er Ragnhild Valle Dahl. Hun trener mye i hjemmegymen som hun har døpt «Gorillafabrikken». Ellers får hun dagene til å gå med turer i skog og mark, og baking. I tillegg melder Ragnhild om at stanga i tommelen endelig er tatt ut.

To av jentene våre hadde en liten treningsøkt sammen tidligere i uka. Emilie Hegh Arntzen reiste inn til hovedstaden for en ny undersøkelse av skuldra. Der møtte hun Marta Tomac, og sammen tok de to en økt sammen.