Samarbeidspartnerne våre trenger din støtte, del 2 – Vipers

Samarbeidspartnerne våre trenger din støtte, del 2

I andre avsnitt av serien vår om samarbeidspartnerne våre møter vi et renholdsfirma og et taxiselskap. Vi anbefaler at du også besøker den første artikkelen i denne serien. Den finner du ved å klikke her.

Vår renholdspartner, ISS, er din naturlige renholdsleverandør i disse dager. ISS leverer smittevask og og bruker kun kvalifisert personell, samt riktige og godkjente produkter. De anbefaler også at man har økt frekvens av renhold for å hindre smitte.

Kontakt ISS

Martin Nøvik
martin.novik@no.issworld.com
40011959

Moment Analyse skreddersyr løsninger for deg og din bedrift. Med over 20 års bransjeerfaring kommer de med strategisk innsikt og råd om kunder, medarbeidere og merkevarer.

Kontakt Moment Analyse

Christian Dversnes
christian@momentanalyse.no

En annen av våre partnere er SG Finans. De har innført inntil 6 måneders betalingsutsettelse for kunder som har betalingsvansker på grunn av Koronaviruset. SG Finans har også leasingfinansiering for bedrifter som ikke vil bruke opp kapitalen sin i investering av utstyr.

Kontakt SG Finans

Elisabeth Mykjåland
elmy@sgfinans.no
95927446

Taxi Sør fortsetter å levere persontransport i biler som vaskes imellom hver passasjer, og det kan også bestilles biler for å hente og bringe varer. Dersom man trenger trygg transport for å komme til butikken tilbyr Taxi Sør 15 minutters gratis venting mens du er inne og handler.

Kontakt Taxi Sør

Ole Stenbro
Ole.stenbro@taxisor.no
38028000

Vi har partnere innenfor mange forskjellige bransjer. Sørlandskjøkken leverer naturligvis kjøkken, men de leverer også løsninger innenfor bad og garderober. De tilbyr nå en-til-en timer på nett sammen med deres kjøkkendesignere.

Kontakt Sørlandskjøkken

Rolf Kaafjord
rolf@sorlandskjokken.no
91109552

Rørleggerfirma og rørleggerbutikk Comfort Reiersen, er til stede dersom du trenger hjelp med vann eller avløp. I tillegg holder butikken oppe, men med litt reduserte åpningstider.

Kontakt Comfort Reiersen

Jon Atle Kile
jon.atle.kile@comfort.no
93416510