Klare for kvartfinale i Champions League! – Vipers

Klare for kvartfinale i Champions League!

Premissene før dagens kamp var klare, med seier borte mot Odense ville Vipers sikre seg den viktige andreplassen i gruppa, og dermed gå direkte til kvartfinalerunden. Og med både Ragnhild Valle Dahl og Markéta Jerábková tilbake etter skade, viste Vipersdamene ingen nåde, og utklasset til slutt Odense 24-34 i Danmark!

Første omgang var jevn, men Vipers var stort sett i føringa, med ett- og tomålsledelse og kunne gå til pause med ledelse 13-15. Odense skårte andreomgangs første mål, men derfra og ut, handlet det meste om Vipers, som hadde full kontroll på vertene, og ikke ga seg før de hadde sikret en timålsseier, 24-34.

Vipers er dermed klare for kvartfinalen, selv med to runder igjen av gruppespillet.

Toppskårer for Vipers ble Markéta Jerábková med åtte mål, tett fulgt av Jamina Roberts med sju.

For flere detaljer fra kampen, sjekk Fædrelandsvennen (+), Sikrer Vipers kvartfinaleplassen i Champions League? Følg toppkampen her. – fvn.no, og EHF sin kamprapport, Odense Håndbold 24:34 Vipers Kristiansand – Group Phase | EHF Champions League (eurohandball.com).