En siste mulighet i 2023 – Vipers

En siste mulighet i 2023

Når Rapid Bucuresti gjester Aquarama i morgen er det siste mulighet til å oppleve Vipers-jentene på nært holdt i 2023, og det er siste muligheten for jentene til å sikre seg to poeng i Champions League før VM-pausen.

Denne kampen er Vipers Kristiansands kronekamp for 2023. Det betyr at du kan bidra økonomisk til klubben basert på antall tilskuere i hallen! Klikk her for å lese mer og for å bidra.

Det forsmedelige ettmålstapet borte i Bucuresti forrige helg var tungt å svelge. Etter at sluttsignalet hadde gått fikk hjemmelaget tildelt et straffekast, og Andjela Janjusevic fikk oppgaven med å sette ballen i mål. Den oppgaven løste serberen, og hjemmelaget kunne feire 30-29 seieren.

SIKRE DEG BILLETTER TIL KAMPEN VED Å KLIKKE HER.

Det blir en kjempetøff kamp. De viste i Romania at de er et bra lag, men vi har lyst å gi hjemmepublikummet i Aquarama en god opplevelse. Det har vært nok knepne tap, så nå håper jeg virkelig at vi klarer å dra i land to poeng på lørdag.

Silje Waade

Etter den første kampen mot Rapid hadde Vipers-jentene kort tid til forberedelser før Follo kom på besøk i Aquarama onsdag kveld, men de rosa tok oppgaven på strak arm og spilte Follo ut av hallen i den første omgangen. Etter pause slet forsvaret litt med å finne ut av gjestenes overtallsspill da de valgte å ta ut målvakten i mesteparten av omgangen. Vipers vant dog kampen 39-30, og har vunnet alle seriekampene høsten 2023.

Det er en vanskelig kamp. Rapid er et bra lag, og de kommer hit med landslagsspillere i alle posisjoner. De har et hav av rutine og er ikke et lett lag å spille mot. Vi er fokusert på våre oppgaver, og vi må løse de på best mulig måte. Vi har hatt to dager å forberede oss på, og vi har brukt de to dagene godt. Jeg håper Aquarama er fullsatt, og at publikum kan hjelpe oss til å vinne kampen!

Tomas Hlavaty

I Champions League har det, som de aller fleste har fått med seg, gått tråere. En 6. plass så langt er litt bak det de fleste hadde tippet og ønsket, men det har vært utrolig mange jevne kamper og det kunne ha sett veldig annerledes ut dersom effektiviteten enten i angrep eller i forsvar hadde vært litt bedre.

DET OFFISIELLE KAMPPROGRAMMET KAN LASTES NED HER/THE OFFICIAL MATCH PROGRAMME CAN BE DOWNLOADED HERE

Vi håper så mange som mulig finner veien til Aquarama i morgen og hjelper jentene i årets siste kamp!