Vipers Kristiansand (Våg Elite)-CSM Bucuresti, DELO EHF Champions League 2021 > Forhåndsomtale – Vipers

Vipers Kristiansand (Våg Elite)-CSM Bucuresti, DELO EHF Champions League 2021 > Forhåndsomtale

Kampprogrammet til kampen kan du laste ned ved å klikke på linken under:

https://vipers.no/wp-content/uploads/sites/26/2020/10/Vipers_CSM-Bucuresti.pdf

Etter to borteseire i Champions League er det endelig dags for at den gjeveste av de europeiske turneringene inntar Aquarama igjen. CSM Bucuresti kommer på besøk, og Vipers-jentene har som mål å ta no nye poeng.

Selv om resultatene har vært perfekte hittil, har man så langt denne sesongen hatt en følelse av at Vipers har hatt et par gir til å gå på. Angrepsspillet har lugget litt, og Ole Gustav Gjekstad har flere ganger sagt at forsvarsspillet har vært litt passivt. 

June Andenæs har fått en større rolle i Vipers både i forsvar og angrep de siste ukene, og med Heidi Løke ute med skade hviler enda større ansvar på skuldrene til den erfarne strekspilleren vår. Vipers.no tok en kjapp prat med June etter fredagens treningsøkt.

Jeg forventer en veldig tøff kamp i morgen. CSM har vunnet begge sine Champions League-kamper så langt, og selv uten Neagu er det et sterkt lag vi møter.

På treninga i dag sa Ole Gustav at vi må spille med autoritet og tørre å ta duellene i begge ender av banen. Det tror jeg blir veldig viktig.

Seriestarten har vært grei, men jeg føler jeg har enda mer å gå på. Jeg lover at jeg i morgen skal gi alt jeg kan, og virkelig finne frem krigeren som bor inni meg.

June Andenæs

Mot Fredrikstad i midtuka var det litt samme regla. Vipers gjorde nok til å vinne komfortabelt, men Gjekstad hadde flere ting å pirke på i timeoutene. Nå, etter et par dager til med trening og justeringer, blir det spennende å se om det er noen bedring å spore.

CSM kommer til Kristiansand uten sin store stjerne Cristina Neagu, som har testet positivt for korona. Bortsett fra det var det et slagkraftig rumensk lag som landet på Kjevik torsdag ettermiddag. Vipers.no hadde en lengre sak om motstanderen vår i går, og den finner du på linken under.

Vipers vet vi at er uten Silje Waade og Heidi Løke, mens Katrine Lunde er friskmeldt igjen etter øyeskaden hun pådro seg på landslagsoppdrag forrige uke. Ellers rapporteres det at Vipers-troppen er frisk og rask og klare til kamp.

Kampen mot CSM Bucuresti er utsolgt, men den kan sees hos vår partner Harvey’s og på Viasat sine plattformer.