Ragnhild fortsetter karrieren i Odense – Vipers
Ragnhild Valle Dahl. Foto: Vipers Kristiansand.

Ragnhild fortsetter karrieren i Odense

Odense melder i dag at de har signert Ragnhild Valle Dahl, noe som betyr at hun slår følge med Ole Gustav Gjekstad til Danmark etter årets sesong. Vi takker for innsatsen og ønsker Ragnhild lykke til videre, når den tid kommer!

Ragnhild Valle Dahl ble toppskårer med tolv mål og ble også kåret til banens beste spiller. Vipers – Fredrikstad 8.2.2023. Foto: Terje Refsnes.

Ragnhild kom fra Molde til Vipers før 2019/2020-sesongen, etter å ha blitt toppskårer i Eliteserien sesongen 2018/2019. Hun gir seg nå i Vipers etter å ha vært her i fire sesonger. I løpet av disse fire sesongene har hun, hittil, skåret 166 mål for Vipers i Champions Leauge.

Ragnhild fikk sin landslagsdebut og ble Europamester med Håndballjentene rett før jul, les mer om debuten her: To jenter skal debutere for Norge og i EM | handball.no.

Les mer om hvorfor Ragnhild drar til Odense på hjemmesiden til Odense: Forside (odensehaandbold.dk) eller hos Fædrelandsvennen (+), Gjekstad om klubbyttet til Vipers-profilen: – Jeg gleder meg til å jobbe med henne – fvn.no..